SERVICII

ACTIVE DIRECTORY DOMAIN SERVICES
Mai jos este prezentată o exemplificare a modului în care Active Directory ne poate transforma infrastructura IT într-una mai sigură.

află mai multe

DATA BACKUP
Soluţia de Backup oferită de noi realizează duplicarea datelor prin crearea unei replici identice a serverelor şi PC

află mai multe

BACKUP LOCAL & CLOUD
Presupune realizarea backup-urilor pe un echipament care se află fizic în aceeaşi locaţie cu server-ele sau calculatoarele pentru care se realizează backup-ul.

află mai multe

FIREWALL
Breşele de securitate sunt tot mai frecvente. 32% dintre companii au admis că au fost victime ale unei forme de criminalitate cibernetică în 2016. (gitex.com)

află mai multe

COMPANY NETWORK
Monitorizarea resurselor aferente reţelelor de date: Identificarea congestiior existente, Propunerea de upgrade şi soluţii de optimizare a infrastructurii IT

află mai multe

ADMINISTRAREA POLITICII DE GRUP
Să presupunem că în compania dumneavoastră se doreşte ca toate calculatoarele să fie uniforme din punct de vedere estetic:

află mai multe

MONITORIZARE
permite trecerea de la un mod de lucru reactiv la unul proactiv

află mai multe

TIPURI DE MONITORIZĂRI OFERITE
Multe incidente pot fi evitate prin identificarea din timp a factorilor premargatori declanşării lor.

află mai multe

SERVER DE FIŞIERE
Permite accesarea cu uşurinţă a fişierelor stocate pe server de către utilizatorii autorizaţi. Accesul la informaţii de la distanţă poate fi esenţial în multe scenarii.

află mai multe

VIRTUALIZARE
Virtualizarea reprezintă alocarea resurselor unui server fizic la unul sau mai multe servere virtuale, prin intermediul unui software specific. Serverele virtuale se comportă la nivel logic ca şi cele fizice.

află mai multe

REŢELE VIRTUALE PRIVATE
Prin folosirea unor soluţii de tip VPN transferul de informaţii este realizat într-un mod sigur, toate datele fiind criptate.

află mai multe

Web Gateway
WEB GATEWAY
Filtrează traficul Web intr-un mod transparent, oferind astfel un conținut curat prin eliminarea unor serii intreagi de amenițări si a conținutului

află mai multe