DATA BACKUP

Riscuri si probleme

Companiile care nu-şi pot relua activitatea în 10 zile după ce au suferit un dezastru natural au şanse minime să supravieţuiască mai mult de un an după incident (conform Strategic Research Institute).


60% dintre companiile care-şi pierd datele, ajung să se închidă într-un interval de 6 luni de la incident. (Naţional Archives & Records Administration în Washington)


6% dintre computere vor suferi pierderi de date într-o formă sau alta în fiecare an. Datele pot fi afectate chiar şi în cadrul unor companii care nu trec printr-un dezastru major, cauzele fiind multiple de la viruşi sau defecţiuni hardware la erori umane sau erori ale sistemelor informatice (The Cost Of Lost Dată, David M. Smith)


20% dintre companiile mici şi mijlocii vor suferi pierderi de date critice într-un interval de timp de 5 ani (Richmond House Group)


În companiile care au un sistem de backup instalat, 34% nu şi-au testat vreodată back-upul iar 77% dintre companiile care şi l-au testat au constatat erori sau disfuncţionalităţi (Storage Magazine)


22% dintre HDD-uri se defectează în decurs de 4 ani. (backblaze.com) CD-uri şi stick-urile USB au şi ele o durată de viaţă limitată.

SOLUŢIA:

Soluţia de Backup oferită de noi realizează duplicarea datelor prin crearea unei replici identice a serverelor şi PC
-urilor. Soluţia permite recuperarea datelor în cazul în care acestea sunt corupte, şterse accidental sau devin indisponibile din diverse alte cauze.
Caracteristici tehnice

º Criptare AES-256
º Timp mediu efectuare back-up 3 min

º Intervale automate programabile
º Timp mediu restaurare 1h

º Back-up Incremental
º Tehnologie: Block-Level Backup

º Verficare automată a integrititaţii datelor
º Poate fi realizat atât Local cât şi în Cloud

º Alertare in caz de erori