Despre Noi

Cine suntem

 

Suntem o echipa de profesionişti IT şi dezvoltatori de afaceri care îţi vor facilita aceesul la profesionisti IT de top, la tehnologii care se potrivesc modelului tău de business, la procese de IT care vor optimiza rezultatele tale în afaceri.

Obiectivul nostru este să îţi oferim instrumentele şi cunoştinţele necesare ca afacerea ta să prospere.

Oferim claritate și concentrare prin filtrarea domeniului IT bazat pe strategia IT pe care o alegi.

Echipa noastră se va ghida întotdeauna folosind filozofia companiei:

1. Împreună
2. Reuşim
3. Creştem

 

Filozofia noastră

1.

Împreună
Clienţii noştrii sunt partenerii noştrii. Noi suntem interesaţi dincolo de a ne vinde produsele sau serviciile, încercăm cât mai mult să înţelegem prima data nevoile, şi după aceea să găsim împreună o metodă de a adresa acele nevoi, având în minte obiectivul nostru final, care este: să îţi facem viaţa mai uşoară, prin a te ajuta ca compania ta să funcţioneze mai uşor şi mai eficient.

 

2.

Reuşim
Când începem un proiect, înţelegem munca care ne aşteaptă, înţelegem de asemea, cât de important este ca rezultatul să îmbunătăţească afacerea, înţelegem că succesul se transpune în livrarea promisiunilor noastre ca astfel se măsoară reuşita noastră.

3.

Creştem
''Alege un loc de muncă pe care îl iubeşti şi nu vei putea lucra o zi în viaţa ta'' Confucius.
Ne place citatul de mai sus deoarece ne străduim să alegem pentru fiecare proiect persoane care sunt pasionate şi au cunoştinţe ca ei să aibă entuziasm şi emoţii în îndeplinirea sarcinilor zilnice şi activităţi, în fiecare nou proiect.